fbpx

Akumulator je namenjen za sisteme neprekinjenega napajanja,zasilno razsvetljavo,protivlomno zaščito,protipožarno zaščito, za elektroniko.

Baterija 12V 7,5 AH z življenjsko dobo do 5 let. Izliv elektrolita iz akumulatorja ni možen.

Hermetično zaprt akumulator 12V/7.5AH


Model: 7.5-12
Napetost: 12 V
Kapaciteta: 7.5 Ah


Rekombinacija plinov
AGM sistem omogoča rekombinacijo plinov, pri katerem se vodik in kisik, ki se sproščata ob polnjenju, ponovno združujeta in v obliki vode, vračata v akumulator. 99 % plinov se po tem postopku vrača nazaj v akumulator, Rekombinacija ne vpliva na zmanjšano kapaciteto akumulatorja ter na skrajševanje življenjske dobe,
Brez vzdrževanja
Rekombinacija plinov, kjer je izguba vode izredno nizka, omogoča, da je akumulator brez vzdrževanja in zato ni potrebno dolivati vode in kontrolriti nivo elektrolita. To tudi ni možno brez poškodb akumulatorja.
Plošče (elektrode) in konstrukcija
So osnova dobrega akumulatorja. Narejene so iz zlitine Pb/Ca, brez dodatkov antimona. Zaboj je narejen iz ABS plastike, ki je odporna na tresljaje, kemikalije in vročino.
Varnostni izpušni ventil
Akumulator je opremljen z varnostnim izpušnim ventilom, ki bi se odprl, če bi prišlo do prevelikega pritiska v akumulatorju zaradi prevelike količine plinov. Pri normalnem polnjenju in upoštevanju navodil proizvajalca akumulatorja in polnilca, do tega ne more priti.
Cikličnost
Akumulator omogoča 200 do 800 ciklov pri stacionarnih aplikacijah, odvisno od globine praznjenja akumulatorja.
Praznilni tok
Nizka notranja upornost omogoča velike praznilne tokove, tudi do 10 krat višje, kakor je nominalna kapaciteta akumulatorja.
Samo praznjenje
Pri sobni temperaturi je poprečna stopnja samo praznjenja 3% na mesec.
Temperatura
Akumulator se lahko uporablja v temperaturnem območju od – 40 stopinj C do + 60 stopinj C. Polni se lahko pri temperaturi od – 20 stopinj C do + 50 stopinj C.


Dolžina: 150 mm
Širina: 65 mm
Višina: 90 mm

Teža: 2 kg


Možen količinski popust nad 10 baterij. (Po ceni 13eur na kos) Pišite nam na info@provirtus.si ali pokličite 040-339-716

Teža 3 kg
Dobavni rok:

Garancija: